Општа питања > Обавештења

Историјска библиотека на научном скупу

(1/4) > >>

Бруни:
Драги моји, драге моје, морамо мало да се хвалимо и нашим побратимљеним сајтом, Историјском библиотеком. Пре неког времена добили смо позив са Филолошког факултета за учешће на 11. Међународној научној конференцији о дигитализација културне и научне баштине, универзитетским репозиторијумима и учењу на даљину, коју организује Филолошки факултет у Београду. Конференција ће бити одржана од 30. септембра до 2. октобра 2011. године.

У име Историјске библиотеке 30. септембра 2011. у 18.15 говориће члан Уредништва ИБ, Милош Милојевић (ака војвода), историчар, о нашим искуствима при писању за наш сајт, о техничким и другим проблемима на које смо наилазили приликом стварања нашег места под сунцем на интернету.

Овде се може видети списак учесника и тема.

Соња:
Свака част! :car: [thumbsup]

Него, ’ел предконференција спада у некакве изузетке? [cesh] Западе ми за око (више пута), па да питам.

Бруни:

--- Цитат: Соња у 27. 09. 2011. у 09.42 ---Свака част! :car: [thumbsup]

Него, ’ел предконференција спада у некакве изузетке? [cesh] Западе ми за око (више пута), па да питам.

--- Крај цитата ---
Ne znam ko im je pravio sajt, ali ima pravopisnih grešaka čak i tu! Da ne poveruješ. I ta predkonferencija nije jedina…  [ccc]

Соња:
Они имају тамо и дугме „контакт“. Да им се неко обрати? (Па да нађу термин и за СЈА :).) Мис’им, стваааарно је срамота да нешто такво стоји на сајту догађаја чији је организатор филолошки факултет.

Шоми:
Честитам! [pljes] Помените и СЈА као сестрински пројекат ако вам се укаже прилика.

Навигација

[0] Списак порука

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање