Договор о регистрацији

Употребом овог форума, обећавате да нећете слати материјал који је лажан, клеветнички, нетачан, вулгаран, сексуално оријентисан, претећи, угрожава приватност других људи или на било који начин крши међународне законе или законе Републике Србије. Слажете се и да нећете слати материјал заштићен копирајтом уколико ви не поседујете право копирања или немате писано допуштење власника копирајтованог материјала. Спам, рекламирање, ланчана писма и пирамидалне шеме су такођене забрањене на овом форуму.

Имајте на уму да особље или власници овог форума не могу да потврде исправност порука. Ми не пратимо активно послате поруке и стога нисмо одговорни за њихов садржај. Не гарантујемо исправност, комплетност или употребљивост било којих приказаних информација. Послате поруке изражавају ставове аутора а не нужно и ставове особља или власника овог форума. Свако ко примети спорну поруку, може одмах да обавести администратора или уреднике. Особље и власник овог форума задржавају право да уклоне споран садржај, у разумном временском року, уколико утврде да је уклањање неопходно. С обзиром да се овај процес одвија ручно, схватите да не можемо одмах да уклонимо или изменимо све поруке. Ово се односи и на информације у профилима наших чланова.

Сами сте одговорни за садржај послатих порука. Штавише, пристајете да ћете преузети евентуалну кривицу и одговорност за било какву штету насталу услед ваших порука као и да ћете, ако је то потребно, обештетити особље и власнике овог форума као и било које сајтове повезане са њима. Власници овог форума задржавају право да открију ваш идентитет (или било коју другу информацију прикупљену употребом овог сервиса) у случају званичне жалбе или подизања правне тужбе због било какве акције проузроковане вашом употребом овог форума.

Приликом регистрације, имате могућност да изаберете своје корисничко име. Саветујемо вам да изаберте прикладно име. Отварањем овог корисничког налога, слажете се да никада нећете открити своју лозинку другој особи осим администратора. Тиме ћете најбоље заштити себе и очувати исправност вашег налога. Обећавате и да НИКАДА нећете користи налоге других особа без обзира на разлог. Препоручујемо вам да користите сложену и јединствену лозинку за свој налог како бисте спречили његову крађу.

Након што се региструјете и пријавите на овај форум, моћи ћете да детаљно испуните профил. Ваша је одговорност да унесете тачне и прецизне информације. Свака информација за коју власник или особље форума утврди да је нетачна или вулгарна биће уклоњена, уз или без претходног обавештења. Могуће су и прикладне казне.

Имајте на уму да се уз сваку вашу поруку чува и IP адреса у случају да морамо да вам забранимо коришћење овог форума или да контактирамо вашег Интернет провајдера. Ово ће се десити само у случају великог кршења овог споразума.

Овај софтвер смешта колачић (cookie), текстуалну датотеку која садржи делове информација (као што су корисничко име и лозинка) у кеш вашег прегледача (browser-a). Она се користи САМО да бисмо вас пријавили/одјавили са форума. Софтвер не прикупља и не шаље било који други вид информација са вашег рачунара.