Српски језички атеље > Језик је огледало душе

Изложбе, јубилеји, концерти…

(1/11) > >>

Соња:
Ако немате ништа против, покрећем нову тему. Могло би бити корисно да једни друге обавештавамо о предстојећим културним, уметничким и сл. догађањима, барем у ВПГ-у. Нама, рецимо, на службени мејл редовно стижу обавештења о дешавањима у САНУ и сл. - што мени, рецимо, углавном ништа не значи, али би можда некоме од вас било интересантно. Такође, вероватно ви чујете којешта о чему ја појма немам, а могло би ми се свидети.
Ево јучерашњег позива:

Obavestavamo vas da Srpska akademija nauka i umetnosti, Fakultet za fizicku hemiju i Institut za nuklearne nauke Vinca organizuju izlozbu povodom 100 godina od rodjenja Pavla Savica u Galeriji nauke i tehnike SANU, Djure Jaksica 2, Beograd od 11. novembra 2010. u 18 h (otvaranje) do 16. novembra 2010.

Соња:
СРПСКА АКАДЕМИЈА НАУКА И УМЕТНОСТИ

Одељење језика и књижевности

Научни скуп
СТОГОДИШЊИЦА СМРТИ ЛАЗЕ КОСТИЋА
10–11. новембар 2010. године

Свечано отварање
Среда, 10. новембар 2010. године
9.30 сати  Свечана сала САНУ

Председава: академик Љубомир Симовић

Поздравна реч председника Српске академије наука и уметности академика Николе Хајдина и господинa Небојшe Брадићa, министра културе.

Лаза Костић: ,,Santa Maria della Salute“ – говори Петар Краљ

Соња:
И још мало за данас (ди ми је овде „измени“? Развуче ми се они Лаза Костић, а не мог’ да униђем у поруку да то средим).

Соња:

--- Цитат: Соња у  9. 11. 2010. у 10.20 ---И још мало за данас (ди ми је овде „измени“? Развуче ми се они Лаза Костић, а не мог’ да униђем у поруку да то средим).

--- Крај цитата ---
Петак, 12. новембар, 19.00
Италијански институт за културу, Кнеза Милоша 56
Промоција књиге Култура Срба у Трсту
Приредила Марија Митровић
Говоре:
Проф. Мирослав Тимотијевић, Филозофски факултет Универзитета у Београду,
Др (пише с тачком, упуцаћу се!) Александра Манчић, Институт за књижевност и уметност Београд,
Проф. Марија Митровић, Универзитет у Трсту,
Проф. Снежана Милинковић, Филолошки факултет Универзитета у Београд
(Следи кратак опис, ако случајно некога заинтересује, могу преписати (неће да ми се обеси сличица на којој је позивница :()).

Соња:
.

Навигација

[0] Списак порука

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање