Pa nisam ni rekla da pitanje nije na mestu. I znam da car Lazar nije bio istorijska ličnost, to sam upravo rekla. U stvari, da li je bio ili nije bio, sve zavisi kako gledaš. Osoba na koju se odnosi naziv "car Lazar" jeste postojala, samo što nije bila car, nego knez. Tako da donekle i taj car Lazar jeste istorijska ličnost, samo sa pogrešnom titulom, tj. dodeljena mu je namerno titula koja mu nije pripadala kako bi se uvećao njegov značaj. Ako posmatramo kneza Lazara i cara Lazara kao dve posebne ličnosti, malo bi bilo nelogično da se ulica imenuje po liku iz književnosti. Valjda je svima jasno i nema nikakve sumnje da je ulica posvećena knezu Lazaru, onom pravom Lazaru istorijskoj ličnosti, pa samim tim ne možemo naziv "car Lazar" da posmatramo kao ime neke tamo izmišljene, nepostojeće ličnosti. Za razliku od Lazara, Majka Jugovića i Kosovka Devojka su definitivno imaginarne ličnosti koje postoje i postojale su samo i isključivo u književnosti (kao npr. Majka Hrabrost, ili Don Kihot) i nisu poznate ni pod kojim drugim imenom, do pod tim, pa samim tim je i sasvim jasno kako treba pisati njihova imena.
Hoću da kažem, ja sam dala svoje viđenje i svoju logiku zašto nije Ulica Cara Lazara.