Српски језички атеље > Књижевност

Шта сте последње читали?

<< < (25/25)

lemetar:

--- Цитат: Stoundar у 24. 07. 2012. у 16.10 ---Blek Le Mètre, a zašto ponovo istu kad ima toliko drugih? [neznam]

--- Крај цитата ---
Знам да сам тад баш попљувао ту књигу на шта се професорка српскохрватског скоро саблазнила. Пошто сам у међувремену скоро у потпуности заборавио фабулу радње  ;), решио сам да је поново прочитам.

Брунин предлог је добар, али не знам колико ћу имати времена да овде коментаришем сваку књигу коју прочитам.

Бруни:
Pa ne mora baš svaka. One koje ti se posebno dopadnu. Važan je uvek kvalitet, ne kvantitet.. ;)

lemetar:
Књиге углавном читам по препоруци или се претходно добро информишем о аутору и садржају књиге па је тек онда читам. Ретко када читам нешто само зато што ми је дошло до руку. Зато су све књиге које сам поменуо у овој теми управо оне које ми се допадају и које и могу препоручити - из ког год разлога. Али мислим да нећу имати времена да их тако детаљно третирам на посебној теми за то предвиђеној. Мада ми се идеја генерално свиђа.

Бруни:
Opet kažem, ništa nije pod obavezno. Ako nam predstaviš i svaku desetu knjigu koju pročitaš, sasvim će biti ok. Jer, kao što se i ti dobro obavestiš pre čitanja, tako bi trebalo i drugima da se omogući, tj. da naše teme, tj. postovi budu pre svega informativni, a ne da sadrže samo ime pisca i knjige i ništa više. Naravno, niko ne očekuje sad doktorsku disertaciju o kjigama, ali makar malo više informacije svakako je dobro došlo. Šta je tema, stil, i sl. bilo bi sasvim dovoljno.

Бруни:
Molimo vas da otvorite novu temu za svaku novu knjigu, kako bi svaka imala sopstvenu diskusiju. U naslov stavite ime pisca i ime knjige. Ova tema se zato zaključava. [lock]

Навигација

[0] Списак порука

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање