Општа питања > Обавештења
Позитивне критике
Бруни:
Narode, moram da se falim! I Biblioteka je bila na istoj TV…
http://www.youtube.com/watch?v=05n7iPJOYws
Luče:
Teta Bru, a kad će SJA na FB? :hehe:
Бруни:
--- Цитат: Rancher у 31. 10. 2012. у 17.42 ---
--- Цитат: Бруни у 13. 10. 2012. у 20.33 ---Писао им је Војвода и преко Јутјуба и преко Фејсбука, па ћемо да видимо да ли ће да одговоре.
--- Крај цитата ---
Јесу одговорили? :)
--- Крај цитата ---
Nisu.. :(
Luče, ne znam šta bismo mi radili na FB. Nemamo stalno neke novosti, kao npr. nove članke kao na IB, a kontakt s ŠNM imamo i ovde. Na FB IB imamo kviz, razvijaju se diskusije, mislim, stranica ima neki smisao i ljudima je zanimljiva, a na FB SJA mi ne pada ništa na pamet što bismo mogli raditi (a i to takođe zahteva vreme, a kako stvari stoje, nemamo vremena ni za ono što smo počeli, kamoli za nove stvari). Plus, već ima nekoliko stranica na FB tog tipa, tako da bi trebalo zaista da budemo nešto vrlo novo i vrlo zanimljivo da bismo imali fanove. A kao što rekoh, za tako nešto potrebno je posvetiti se tome a za to, očigledno, niko od nas nema vremena.
Luče:
Hvala na odgovoru, teta Bru! ;) Priznajem, nisam razmišljala na temu kako bi to trebalo da izgleda, ali jesam da je ažuriranje svih tih mesta ogroman posao. Odavno se pitam kako sve stižete, pa reko’ kad mogu sve ovo, šta je onda za njih još jedan FB nalog?! :D
Da, IB je super, a lenčugama poput mene baš znači kad dobiju sažvakano sve na jednom mestu, kao što je to home na FB-u. Sećaš se da smo letos pričale o opciji za like određene stranice i da mi tu nešto nije bilo jasno. Jedno vreme nisam koristila svoj nalog, a u međuvremenu je mnogo toga izmenjeno. Ono što mi se dopada, postao mi je svrsishodniji. Sad tu mogu da pratim dosta ozbiljnih i korisnih tema - lajkujem stranicu i samo mi stižu informacije. Ništa ne moram da se mučim da tražim. :D
J o e:
Кецман, Виолета, Милошевић, Јадранка, Ћећез-Иљукић, Драгана
Граматика 1 : за први разред гимназија и средњих стручних школа
Београд : Нови Логос, 2013
Навигација
[0] Списак порука
[#] Следећа страница
Пређи на пуно издање