Општа питања > Обавештења

Нови форум - Страни језици

<< < (2/6) > >>

Stoundar:
Ali zašto vježbati u raspravama o svemu i svačemu (ničemu), umjesto u konkretnim raspravama o realnim temama? Niko ti kulturan neće kritikovati engleski ako se iz čista mira uključiš u takvu jednu diskusiju, osim ako te zaista ne razumiju, što nije problem u tvom slučaju.

Бруни:
Pa cilj foruma nije SAMO pričanje na stranom jeziku. Takođe je i učenje stranog jezika i pomoć u učenju. Ako neko ima nekih pitanja u vezi sa gramatikom, pravopisom i sl. diskusija se može voditi i na srpskom. Sve što je povezano sa stranim jezicima a nema veze sa srpskim (kao npr. transkripcija ili prevod, koji imaju veze sa stranim jezicima, ali i sa srpskim) ide u ovaj forum. To me podseti da premestim tamo neke Antijanasove teme u vezi sa izgovorom u fr. jeziku.

Stoundar:
Ali zašto na ovom forumu usavršavati npr. švedski, ako je za to bolji švedski jezički forum sa maternjim govornicima?

Бруни:

--- Цитат: Stoundar у  1. 05. 2012. у 19.49 ---Ali zašto na ovom forumu usavršavati npr. švedski, ako je za to bolji švedski jezički forum sa maternjim govornicima?

--- Крај цитата ---
A što tebi to toliko smeta? Jednostavno zaobiđi taj forum, kao da ne postoji i gotovo.

Stoundar:
Kako da ga zaobiđem kad ste zatrpali spisak skorašnjih poruka nekakvim neodređenim raspravama, čija je glavna poenta korištenje drugog jezika? [pardon]

Навигација

[0] Списак порука

[#] Следећа страница

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање