Zorane, Gugl ne vodi računa o svojim resursima, nego je našao formulu kako te resurse da što bolje iskoristi. Ako se ja na poslu osećam kao kod kuće, onda neću imati toliku potrebu da idem kući, jel da? Ja na primer, sedim osam sati na stolici da izvinete, pozadina me boli i čak iako bih i ostala da nastavim s radom, jedva čekam da odem kući da mogu da se malo rastegnem, da uradim koju vežbu i da sednem na sofu, da slušam muziku, uključim TV. Dakle, sve to bih mogla i na poslu, da imam tamo sofu, da imam tamo mesto gde bih mogla da posvetim pola sata vežbama za rastezanje ali onim pravim, ne ono stojećki. Ja npr. na poslu imam mikrovalnu, pa koliko toliko mogu da pojedem nešto toplo, ali ima ljudi koji ni to nemaju, dakle, trče kući da pojedu nešto kako valja. Ako na poslu imam uslove da sebi spremim hranu ili da pojedem nešto već spremljeno ali da to bude kuvano jelo po mom ukusu, što bih išla kući? Sve je to kapitalista dobro smislio da bi izgledalo da se brine o radnicima a u stvari samo pružaju šargarepu pa ko se ufati, ufatio se. A to sa čipovima… Heh. Pa ne trebaju nam čipovi, preko naših elektronskih uređaja već sve znaju o nama, ako ćemo sad da to pretvorimo u neke teorije zavere. S druge strane, koliko vidim iz naslova (ne mogu da klikam) to je ponuđeno, pa ko hoće, nek izvoli, ko neće, ne mora. Nekima bi sigurno rešilo probleme zaboravljanja kartice, ili gubljenja vremena dok se ista nađe u ogromnoj tašni.. Svako ima neke svoje razloge što (ne)dozvoljava određene stvari. A da li će biti obavezno ili ne… Videćemo. Nema svrhe sad presuđivati o nečemu o čemu nemamo pojma.