Општа питања > Обавештења

Ponovo smo onlajn!

(1/16) > >>

Duja:
Forum je ponovo operativan, pošto nije radio u utorak negde od 7 do 21.

Ne znamo još šta se desilo. Izgubljene su sve poruke od ponoći 26/27. 1. do jutra 29. Moguće da je Miloš ili neko drugi vratio poslednji bekap.

Бруни:
Није Милош ништа враћао, тако ми је рекао. Сервер на ком је форум био је пао, тако да није било приступа ни форуму ни речнику. У међувремену ја сам у домену променила ИП у ДНС јер се изгледа променио (по Милошевом упутству), али изгледа није било то разлог нестанка форума, већ пад целог сервера, пошто не само да нису били доступни речник и форум, него и други Милошеви сајтови који се налазе на истом серверу. Остаје да Милош види  са подршком сервера да ли је могуће вратити један дан који нам је нестао.

Тузор:
Добро је, да пожелимо да се више не понови.
А баш сам био активан у "избрисаном" периоду, посебно у темама "Књижевност" и "Правопис"…  [neznam]
Уколико постоји могућност да се прилози/поруке врате, не бих да се поново трудим. То се посебно односи на правничко објашњење поводом ове теме:
http://forum.srpskijezickiatelje.com/index.php?topic=3545.msg38607#msg38607

Ту сам (чини ми се солидно) објаснио појам "орган" у смислу Закона о локалној самоуправи и Закона о општем управном поступку, а затим навео како се у пракси пишу називи органа и како се означавају седнице органа какви су скупштина општине (града) и општинско (градско) веће.

Duja:
Tuzore, baksuz si… Otkad si se prijavio na forum, vazda neki problemi. :)

Ako ti je za utehu, sećam se te poruke. Bejaše bogme podugačka. Ne slažem se s pisanjem G/grada Kraljeva, al’ o tom — potom.

Miloš Stanić:
Na žalost, nema načina da se vrati to što je pisano u periodu koji nedostaje. Hosting provajder nas je žestoko zeznuo, odradio je migraciju foruma na drugi server bez najave. Da su rekli bar smo mogli da zatvorimo forum da ne bi ljudi džabe pisali.
Izvinjavam se svima.

Навигација

[0] Списак порука

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање