Граматика

Потфоруми

[-] Фонологија

[-] Прозодија

[-] Морфологија

[-] Синтакса

Тема

<< < (15/15)

[1] "Potočna voda" ili "voda iz potoka"

[2] Jagnje ili janje

[3] Етници од „Даблин“, „Берлин“

[4] Princeza od Monaka

[5] Više pitanja u pitanju

[6] Novouvedeno, ostrvo u jezeru i ostalo…

Навигација

[0] Горе

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање