Граматика

Потфоруми

[-] Фонологија

[-] Прозодија

[-] Морфологија

[-] Синтакса

Тема

<< < (15/15)

[1] Nominativne lične zamenice

[2] "Potočna voda" ili "voda iz potoka"

[3] Jagnje ili janje

[4] Етници од „Даблин“, „Берлин“

[5] Princeza od Monaka

[6] Više pitanja u pitanju

[7] Novouvedeno, ostrvo u jezeru i ostalo…

Навигација

[0] Горе

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање