Можемо да окачимо оно што за сад имамо.
А можда би пре тога ваљала и нека јавна расправа?
Па тек када превод прочешљамо са свих страна, да га качимо. Нека свако да свој предлог за, рецимо, share, јер ме оно (што б’ рек’о Шоми) ретардирано "дељење" и "дели" изузетно нервира.
Ево, ја се пријављујем за оних 12 најдужих. Кад завршим, окачићу на јавну расправу, а ви онда удрите.
Делијо, текстови се налазе на сајту, само требаљ да отвориш налог на сајту и можеш тамо директно радити. Такође можеш погледати и оно што је до сад преведено, и ако имаш примедби, слободно их изнеси. Свака помоћ је више него добродошла.
Поставићемо ово што имамо до сад урађено, чисто да се оне најгрубље грешке уклоне, јер мислим да су све оне у том фајлу који се зове Индекс. Ако има било каквих замерки, поправи се на сајту па се фајл опет пребаци у ПХП и пошаље Милошу да пошаље на сервер. Згодније је тако, него да само један мења у ПХП фајловима на свом компјутеру, овако је превод видљив свима и свако има прилику да укаже на грешку или да је и сам исправи.
Јави ми кад отвориш налог, јер треба да те убацим на списак оних који виде одређене линкове (не виде их сви чланови сајта).