Прозодија

Тема

<< < (18/18)

[1] Сервантес, Мигел — акценат

[2] Гоја

[3] Акцентовање синтагме „у обзир“

[4] Akcentovanje glagola napraviti

[5] Akcentovanje prezimena na -o i -e

Навигација

[0] Горе

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање