Општа питања > Обавештења

Историјска библиотека на научном скупу

<< < (3/4) > >>

dan555:
Čestitke i od mene. :clapping:
Ovo je rezultat ozbiljnog i dobro izvedenog rada.


Uzgred, vidim da u spisku predavača ovako predstavljaju neke: Devetaković, prof. dr Mirjana, Gajin, dr Slavko.
Do sada nisam viđao da se prezime odvaja zarezom od titule i imena.

Бруни:
Hvala svima [fsmile]. Mi smo veoma ponosni i mnogo nam je drago da se naš trud ceni… :) Biće dana i za SJA, kvalitet se primećuje, i to uvek. Eto, na njiki smo već postali referenca za pravopisna pitanja  :D… Samo bi trebalo malkice više da se aktiviramo i da apdejtujemo Pravopis. Mislim, sad kad ga imamo u elektronskom obliku…  :blush: (dobro bi došla svaka pomoć…  [yes])…

Zanimljivo da je sad to popravljeno. Ma, da neko od njih ne viri nama u dvorište?  :D U svakom slučaju, lepo što su popravili, ne ide brate da BAŠ njihov sajt ima pravopisne greške.

Dan, meni se čini da smo to negde pričali. A možda je to bilo i na njiki, čini mi se da je neko to tamo pitao… U svakom slučaju, moglo bi i to da se raspravi, ali kao što Sonja reče, u za to predviđenoj temi… ;)

J o e:
>> Део дискусије о титулама настављен овде: http://forum.srpskijezickiatelje.com/index.php?topic=1173.msg16163#msg16163 <<

Соња:

--- Цитат: Бруни у 27. 09. 2011. у 20.42 ---Ma, da neko od njih ne viri nama u dvorište?
--- Крај цитата ---
А што (тј. како) не би? На сајту ИБ лепо стоје линкови ка СЈА и форуму, сигурно су људи и по томе клицали док су прегледали ИБ. ’Ел смо побратими, ил нисмо ;)? И треба да вире, па и да нам једног дана сви лепо дођу ’вамо [yes].

Rancher:
Честитам! Баш лепа вест.

Навигација

[0] Списак порука

[#] Следећа страница

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање