Морфологија

Тема

<< < (3/44) > >>

[1] Деминутив именице студент

[2] Макаоа или Макаа

[3] егзофоричка и ендофоричка употреба заменица

[4] Dežuran, požaran

[5] kombinovana tvorba reči

[6] Шимпанзо/Шимпанза

[7] Аутомобили у акузативу

[8] Petrov

[9] Jamajčanski ili jamajski?

Навигација

[0] Горе

[#] Следећа страница

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање