Морфологија

Тема

(1/44) > >>

[1] Лајати

[2] Падежни наставци датива и локатива

[3] Деклинација страних презимена у множини

[4] Panda je muško?

[5] Строжи или строжији

[6] Glagolski pridev trpni

[7] Transkriptovati ili transkribovati?

[8] Vrsta reči „naime”

[9] Вокатив од „Лука“ и сродних имена

Навигација

[0] Горе

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање