Српски језички атеље > Језик и информатика

Корисни програми

(1/1)

Шоми:
У ову тему додајте програме које сматрате кориснима. Један програм по поруци, а можете и више програма сличне намене сместити у једну поруку. Ако се тема развије на неколико страна, биће направљен списак у уводној поруци са линковима ка програмима и кратким описом, па ће све бити прегледно и надохват руке.

Шоми:
Ево једног занимљивог прегледача е-књига, зове се Мартвју. Програм је потпуно бесплатан. Кад га инсталирате, приказаће вам кратко упутство како да га користите. Даје изоштрен и јасан приказ страница.

http://www.martview.com/

Шоми:
Аутоматизована инсталација многих програма који вам требају по подизању система или за обнављање програма̂ на најновија издања. Само означите програме које желите да инсталирате, направите инсталатер и завалите се у фотељу или радите нешто друго. Нинајт ће сам обавити ненадзирану инсталацију програма̂ и одбити притом нежељене и необавезне компоненте које неки програми нуде (разне траке алатки које само затрпавају и успоравају прегледаче интернета и сл.). Ради на виндоусу и линуксу, а сви програми се ажурирају на сајту на последња издања, тако да ни о томе не морате водити рачуна. Ово ће вам сигурно уштедети сате. Наравно, потребно је да омогућите излаз на интернет.

http://ninite.com/

Навигација

[0] Списак порука

Пређи на пуно издање