Морфологија

Тема

(1/42) > >>

[1] Kovačički

[2] Пистаћи

[3] Деминутив именице студент

[4] Макаоа или Макаа

[5] егзофоричка и ендофоричка употреба заменица

[6] Dežuran, požaran

[7] kombinovana tvorba reči

[8] Шимпанзо/Шимпанза

[9] Аутомобили у акузативу

Навигација

[0] Горе

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање