Граматика

Граматика

Потфоруми

[-] Фонологија

[-] Прозодија

[-] Морфологија

[-] Синтакса

Тема

<< < (12/13) > >>

[1] Подсећен

[2] Savetovati nekog/nekome

[3] Mentorka

[4] Изгасити компјутер

[5] Diminutiv ili deminutiv?

[6] Nominativne lične zamenice

[7] "Potočna voda" ili "voda iz potoka"

[8] Jagnje ili janje

[9] Етници од „Даблин“, „Берлин“

Навигација

[0] Горе

[#] Следећа страница

[*] Претходна страница

Пређи на пуно издање