Семантика и етимологија

Тема

(1/31) > >>

[1] Plot

[2] Нидерландија

[3] granali plava basma, granali-dimije

[4] Kompjuterski ’karakter’

[5] Цеђ, луг, лужина

[6] Automobili na struju

[7] Умокрити

[8] Успење

[9] Име и назив — међусобно замењиви?

Навигација

[0] Горе

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање