Семантика и етимологија

Тема

(1/30) > >>

[1] Лепиња

[2] "Кренути" и "почети"

[3] Просвед

[4] Климнути

[5] грађевински или грађевинарски

[6] баркати

[7] изливни део чајника

[8] Окапница и клупица

[9] Otvoriti se

Навигација

[0] Горе

[#] Следећа страница

Пређи на пуно издање