0 корисника и 1 гост прегледају ову тему.
„Blic“:Firma "MD2 digital" koja je osnovana u martu 2018. uspela je te godine za deset meseci da zaradi svega 16.000 dinara. Međutim, situacija se potpuno promenila u 2019. godini, kada je dobit, dostigla 16,6 miliona dinara, pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre. Profit je, dakle, porastap za 10 odsto !
Погледајте овај наслов и реците ми у ком је падежу ово презиме.http://www.politika.rs/scc/clanak/428214/Tuzilastvo-u-Pristini-Svedocenje-Trajkovic-nije-dovelo-do-pritvoraТужилаштво у Приштини: Сведочење Трајковић није довело до притвораДа ли сам ја луд што оволико ситничарим, или они који овако нешто пуштају међ свет?И, понављам већ ко зна који пут, то је "Политика" а не гласило неке месне заједнице.
Има ли некога ко познаје људе из Политике да им скрене пажњу на то?
Није ствар у споју, предлог пред прилогом је у одређеним случајевима нормалан (засад, одувек, одавде – па и твоје ниоткуд, имали смо тему о томе на форуму). Мени ту више шкрипи плеонастичност, као у чувеном око десетак. Често чујем од споља.
Srpski jezički atelje se akcentovanjem ove reči bavi kao jednom od čestih nedoumica koji navodi da je nepravilan akcenat laboratȏrija, i da se priznaje ili laboràtōrija (kao terìtōrija) ili laboratòrija (kao prostòrija), navodi Objektiv.